La Cueva

Creëer jouw woonsfeer met tegels

La Cueva biedt tegels met een Nederlands design. Geïnspireerd op natuurlijke materialen. Creëer jouw favoriete woonsfeer dankzij de brede collectie met hout,- marmer,- stone,- beton- en trendlook tegels.

De sfeervolle La Cueva series zijn geïnspireerd op natuurlijke elementen. Deze populaire hout,- marmer,- stone,- beton- en trendlook tegels kunnen gemakkelijk worden gecombineerd. Zo creëer je jouw unieke woonsfeer.

Speelse vormen in trendy kleuren. Deze serie is helemaal van nu en geschikt voor het creëren van diverse ruimtes. Goed te combineren met de rest van de La Cueva collectie. Ontdek de kleuren en vormen van de Dutch Colors serie.

Een krachtige mix van stone- en betonlook tegels. Kies je voor rustige accenten of juist voor een uitgesproken karakter? Ontdek de vijf kleuren van de aansprekende Dutch Stone serie.

Houten tegels in twee populaire tinten. Creëer de warme uitstraling van een echte (eiken)houten vloer, zonder het bijkomende onderhoud. De Dutch Wood tegels komen in elk interieur tot hun recht.

© Copyright – La Cueva