Steunebrink Tegels

Al meer dan 20 jaar actief

Nu ook voor het leveren van tegels!

Wij zijn al vele jaren actief in de tegelwereld. Door de jaren heen hebben wij een hecht team van vloer- en tegelzetters opgebouwd, die gepassioneerd zijn in en door hun werk. Naast het tegelzetten is het nu ook mogelijk om in de showroom te Sneek de gewenste tegel uit te zoeken.

Wij bieden een totaalpakket waarbij jouw wensen van begin tot eind voorop staan. In samenwerking met vaste partners verzorgen wij ook het voorwerk; dus het complete project onder één dak. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

De sfeer en stijl van je woning wordt voor een groot deel bepaald de vloer. Vloertegels vormen de basis van het interieur en brengen elke ruimte tot leven. Daarnaast bieden tegels veel praktische voordelen. Zo zijn ze eenvoudig in onderhoud en hygiënisch.

Bovendien kies je voor duurzaamheid, want bij goed onderhoud gaat uw tegelvloer een leven lang mee. Kom langs en laat je inspireren en adviseren.

Je kunt ons bezoeken tijdens de openingstijden onderaan deze pagina of maak voor de zekerheid een afspraak via het formulier.

Bekijk de tegeltrends van dit moment

voor advies en inspiratie