Steunebrink Tegels; ook voor het zetten van tegels!

U bent altijd verzekerd van een prachtig en degelijk eindresultaat

Al meer dan 20 jaar ervaring

Wij zetten je woning om tot het gewenste resultaat. Of het nu gaat om het betegelen van:

  • Vloeren
  • Wanden
  • Badkamers
  • Keuken
  • Terrassen (binnen en buiten)

Je kunt bij ons terecht voor het totaalpakket van een (nieuw)bouw project of een renovatie. Naast het tegelwerk behoort het voorwerk ook tot één van onze expertise, denk hierbij aan bijvoorbeeld een cementdekvloer om een bestaande vloer vlak te maken.

Wij werken uitsluitend met kwaliteit tegels. Gemakkelijk schoon te krijgen en van kwaliteit waar u jarenlang plezier aan beleeft. Wij van Steunebrink Tegels zijn betrokken bij de levering en afwerking van elke ruimte.

Of het nu gaat om het betegelen van vloeren, wanden, badkamers of keukens: Je bent altijd verzekerd van een prachtig en degelijk eindresultaat!

Wij bieden een totaalpakket waarbij jouw wensen van begin tot eind voorop staan. In samenwerking met vaste partners verzorgen wij ook het voorwerk; dus het complete project onder 1 dak.

Het grote voordeel van het uitbesteden van bovenstaande taken, is dat wij er voor zorgen dat er voor elke taak een specialist wordt ingeschakeld, terwijl jij als klant één aanspreekpunt hebt. Met ons uitgebreide netwerk, kun je er altijd op vertrouwen dat er kwalitatief goed werk wordt geleverd, zonder dat je daar iets extra`s voor hoeft te regelen.

Keukens

Bij het betegelen van de keuken gaat het vaak om de wandtegels boven het werkblad welke doorlopen tot de onderkant van de bovenkasten, bij de afzuigkap worden deze vaak doorgetrokken tot de onderkant hiervan i.v.m. het spetteren tijdens het koken.

Deze moeten waterbestendig zijn. Je herkent deze aan de geglazuurde keramisch toplaag.

Badkamers

Bij een complete renovatie van een (oude) badkamer is het tegelzetten vaak een groot onderdeel van de renovatie.

Voor jouw is het soms lastig om in te schatten wat hier allemaal bij komt kijken. Daarom ondersteunen wij van Steunebrink Tegels jouw graag bij de complete renovatie, van tegellevering tot en met oplevering. Wij ondersteunen en zorgen voor de juiste vakmannen voor de klus.

Vloeren

Wij als tegelzetter zijn betrokken bij de afwerking van jouw woning of vastgoedobject. Van een compleet (nieuwbouw)huis tot een nieuwe wc, van vloer- tot wandtegels: Wij helpen graag bij de realisatie hiervan.

Van modern tot klassiek, alle soorten tegelwerk. Elk tegelwerkproject is anders: het formaat, de dikte, de structuur ,de kleur van de tegels en juiste bijbehorende kleur voeg. Wij adviseren je graag hierin, samen zoeken wij naar de passende tegel.

Werkwijze

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bekijken wij samen met u alle mogelijkheden en wordt er gekeken wat uw wensen zijn.

Om je zo goed mogelijk advies te geven, is het belangrijk om alle wensen duidelijk in kaart te brengen. In een persoonlijk gesprek gaan wij samen ideeën uit wisselen en de mogelijkheden bespreken.

Dit kan doormiddel van het achterlaten van je gegevens in het contactformulier of via telefoonnummer: 0515 21 86 70

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken wij de wensen en naar de mogelijkheden binnen de ruimtes. Wij inspireren je door verschillende tegels, voorbeelden en op basis van reeds gerealiseerde projecten.

Op basis van de wensen en opgemeten maten geven wij jouw een passend en geheel vrijblijvend advies over de mogelijkheden met de bijbehorende kosten, een offerte op maat.

Neem contact met ons op

voor advies, inspiratie of een offerte