Houtlook tegels

Uitstraling van een houtenvloer met de voordelen van een keramische vloer

Dezelfde warme uitstraling als een houten vloer

Houtlook tegels in vele verschillende soorten en maten. Houdt je van een houten vloer, maar ga je toch liever voor een tegelvloer? Binnen ons assortiment vindt je verschillende soorten houtlook tegels van keramiek, tevens in een visgraat legpatroon.

De tegels met houtlook brengen veel voordelen met zich mee. Heb je per ongeluk iets geknoeid? Dat maakt met een tegelvloer niet uit. Vlekken zijn eenvoudig te verwijderen of zijn niet eens zichtbaar. Keramische tegels met houtlook op vele manieren toepasbaar.

De houten uitstraling is toch bij veel mensen wel geliefd, een gezellig en warme sfeer in huis. Het verschil met een echte houten vloer is bijna niet te zien. De houtlook vloertegels zijn namelijk kras- en stootbestendig, gemakkelijk schoon te maken en net als de alle andere tegels onderhoudsvrij.

Met een speciale behandeling zijn vele tegels zelfs te gebruiken voor in de tuin of balkonterras. De houtlook tegels zijn ook voor buiten verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals bruin, beige, grijs en gebroken wit.